De sikreste slibere til Wolframelektroder  –  Inelcos slibere er de sikreste for både medarbejderen og miljøet.

Ved udviklingen af sliberne har vi lagt stor vægt på sikkerheden og det var klart vores mål at gøre sliberne til de sikreste på markedet. Derfor er alle vores slibere med lukket slibekammer, som indkapsler slibestøvet, og en elektrodeholder så man ikke skal holde elektroden direkte i hånden.

Dermed er svejseren beskyttet optimalt mod at indånde der farlige slibestøv fra elektroderne, man kan ikke få fingrene ind i slibeskiven og arbejdsulykker med en elektrode der ”flyver” ud af hånden på én mens man sliber undgås helt.

Inelco Grinders-sliberne giver derfor sundheds- og sikkerhedsmæssige gevinster for medarbejderne og dermed en bedre driftsøkonomi for virksomhederne – og så kan man da næsten ikke ønske sig mere!

Inelco Grinders A/S
Industrivej 3
DK-9690 Fjerritslev
Denmark

Tlf. (+45) 96 50 62 33
info@inelco-grinders.com

Inelco Grinders er medlem af Metal Supply. Se vores profil her

Vi har også en LinkedIn profil, hvor vi også opdatere om vores aktiviteter. Se vores profil her

   

INELCO GRINDERS

I forbindelse med TIG-svejsning og plasmasvejsning er det afgørende for kvaliteten af svejsningen, at wolframelektroden er slebet i den rette vinkel. Inelco Grinders’ slibere sikrer den helt præcise og perfekte svejsning hver gang. Med en solid plads blandt verdens førende producenter af wolfram-slibere er vores produkter kendt for deres enestående kvalitet, rentabilitet og slibepræcision. Derudover er vores produkter en både medarbejdervenlig og miljørigtig løsning.

SKRIV EN BESKED:

Dit navn*

Din mail*

Din besked