Neutrix – så sliber du let om ved det

Inelco Grinders’ lille bærbare er let at tage med og bruge, hvor der er behov for TIG-svejsning og slibe Wolfram-elektroder udenfor værkstedet. Neutrix kan slibe elektroder helt ned til 15 mm ved hjælp af en speciel klemtang. Skueglasset sikrer, at slibningen bliver præcis og at elektroden ikke bliver for varm. Neutrix har et integreret støvfilter, så giftigt slibestøv opsamles til sikker deponering.

LÆS MERE

Ultima-Tig – garanteret helt præcis slibning

Ultima-Tig holder alt, hvad Inelco Grinders lover om præcisionsslibning. Den præcise slibning forøger antallet af gentændinger og dermed elektrodernes holdbarhed. Ved kold vådslibning kan slibetiden forkortes uden risiko for beskadigelse af elektroden. Ultima-Tig er en vådsliber med opsamlingsbeholder til det giftige slibestøv, så det kan deponeres sikkert.

LÆS MERE

Ultima-Tig-Cut – ultimativ præcisionsslibning og -afkortning

Ultima-Tig-Cut-modellen har dobbeltfunktion: præcisionsslibning og -afkortning af Wolfram-elektroder.
Elektroderne kan slibes helt ned til 8 mm, og dermed minimeres spild af de dyre elektroder. Spidser kan afkortes i præcis længde og vinkel til brug i alle specifikke TIG-svejsninger, også orbital- og robotsvejsninger. Ultima-Tig-Cut er en miljøvenlig vådsliber, som opsamler de giftige støvpartikler, så de kan deponeres sikkert.

LÆS MERE

AutoGrind – SÅDAN!

Med et AutoGrind-modul på Ultima-Tig-Cut eller Ultima-Tig er man sikret samme præcise slibning hver eneste gang, for det sørger AutoGrind selv for, effektivt og pålideligt.
Det betyder en klart mere effektiv arbejdsgang – og bedre svejsninger. For medarbejderne er AutoGrind-slibning mere ergonomisk, da gentagne bevægelser i håndled og arme undgåes.

LÆS MERE

Win for medarbejdere
– win for virksomheden

Inelco Grinders-sliberne giver sundhedsmæssige gevinster for medarbejderne og bedre driftsøkonomi for virksomhederne – og så kan man da næsten ikke ønske sig mere ….!

Inelco Grinders A/S
Industrivej 3
DK-9690 Fjerritslev
Denmark

Tlf. (+45) 96 50 62 33
info@inelco-grinders.com

Inelco Grinders er medlem af Metal Supply. Se vores profil her

Vi har også en LinkedIn profil, hvor vi også opdatere om vores aktiviteter. Se vores profil her

   

INELCO GRINDERS

I forbindelse med TIG-svejsning og plasmasvejsning er det afgørende for kvaliteten af svejsningen, at wolframelektroden er slebet i den rette vinkel. Inelco Grinders’ slibere sikrer den helt præcise og perfekte svejsning hver gang. Med en solid plads blandt verdens førende producenter af wolfram-slibere er vores produkter kendt for deres enestående kvalitet, rentabilitet og slibepræcision. Derudover er vores produkter en både medarbejdervenlig og miljørigtig løsning.

SKRIV EN BESKED:

Dit navn*

Din mail*

Din besked