Vi har finpudset teknologien — slibeprocessen er nu markedets mest effektive, sikre og miljørigtige.

Igennem de sidste mange år har vi i Inelco Grinders udelukkende haft fokus på, at udvikle de bedste wolfram slibere på markedet. Vi har gjort dem sikre og enkle at betjene, skånsomme for miljøet og samtidig rentable at investere i. Vores kunder oplever en generel og mærkbar besparelse på både wolframelektroderne og den arbejdstid der bruges på slibningen.

Derudover giver korrekt slebne elektroder en længere standtid og flere gentændinger af elektroden, og dermed reduceres antal skift af elektroden og antallet af slibningerne.

Inelco Grinders A/S
Industrivej 3
DK-9690 Fjerritslev
Denmark

Tlf. (+45) 96 50 62 33
info@inelco-grinders.com

Inelco Grinders er medlem af Metal Supply. Se vores profil her

Vi har også en LinkedIn profil, hvor vi også opdatere om vores aktiviteter. Se vores profil her

   

INELCO GRINDERS

I forbindelse med TIG-svejsning og plasmasvejsning er det afgørende for kvaliteten af svejsningen, at wolframelektroden er slebet i den rette vinkel. Inelco Grinders’ slibere sikrer den helt præcise og perfekte svejsning hver gang. Med en solid plads blandt verdens førende producenter af wolfram-slibere er vores produkter kendt for deres enestående kvalitet, rentabilitet og slibepræcision. Derudover er vores produkter en både medarbejdervenlig og miljørigtig løsning.

SKRIV EN BESKED:

Dit navn*

Din mail*

Din besked