DANSKE HOSPITALSKLOVNE

En ven, når der er allermest brug for det

Danske Hospitalsklovne er en velgørenhedsorganisation, som blev grundlagt i 2003. Vores hovedkontor ligger i København, men vi arbejder i hele landet. Vi besøger indlagte børn og deres familier på forskellige afdelinger og institutioner i hele landet. Som klovne-forening er det vores fornemmeste opgave at skabe en tryg og positiv oplevelse for barnet på hospitalet. Hospitalskloven spreder smil og glæde hos de indlagte børn og deres familier, når der er allermest brug for det.

Hospitalsklovnen forvandler hospitalet til et kærligt hjerterum fuld af leg og magi og skaber et univers sammen med barnet, hvor alt er muligt. Det indlagte barn får en farverig og fortrolig ven, som kan åbne op for barnets lyst til at lege, men også for en snak om de tanker og bekymringer, man kan have, når man er indlagt. Hospitalsklovnen er en tryg hånd at holde i, når livet gør ondt.

Vores arbejde er kun muligt med donationer fra privatpersoner, fonde og sponsorer. Bidrag, som ikke er øremærkede – dvs. doneret til et bestemt formål – er med til at give vores forening friheden til at gøre en indsats dér, hvor behovet er størst.

Vores mål er at nå ud til alle indlagte børn, som kan have glæde af en hospitalsklovn.

Læs mere.