INELCO GRINDERS A/S

Inelco Grinders A/S fokuserer på udvikling, produktion og salg af wolfram elektrodeslibere som primært bruges til TIG svejsning. Vi var oprindeligt en del af Inelco A/S, men for at få fuld fokus på wolfram elektrodeslibere blev Inelco Grinders A/S grundlagt den 1. januar 2010.

Det er vores målsætning at udbygge vores førende position på både eksisterende og nye markeder med wolfram elektrodeslibere og at udvikle vores forretningsområde inden for denne branche.

Vi har mange års erfaring med både tør- og vådslibning af wolfram elektroder, og vi har i dag en solid placering på markedet med forhandlere i mere end 50 lande verden over og et godt samarbejde med nogle af de største producenter af svejseudstyr.

Med vores produkter vil vi højne kvaliteten af TIG svejsning med perfekt slebne elektroder, men også bidrage til arbejdssundheden ved KUN at tilbyde sikre og sundhedsforsvarlige wolframelektrode slibere til svejseindustrien.

Vores slibere er de bedste og mest sikre slibere på markedet i dag, men også de mest rentable, da de samtidig mindsker forbruget af de dyre wolframelektroder.

Vi glæder os dagligt over, at give svejsere i hele verden mulighed for at opleve fordelene ved en sliber fra Inelco Grinders A/S.

Salgs og leveringsbetingelser